Helium ballonsæt

Løft din profil med vores helium ballonsæt

Når din virksomhed er på udkig efter at skabe en påvirkning, hvordan gør du så det? Det er en let sag med vores ballonsæt, specielt designet for engrosmarkedet.

Uanset om du åbner en butik, tilbyder gode tilbud som man ikke bør gå glip af, eller lancerer et nyt produkt, så skal du lade dine kunder se at du fejrer med stil!

Alle vores sæt inkluderer iøjnefaldende balloner og helium gasbeholdere, og du vil finde at de er ikke blot nemme og sikre at bruge, men de er også rimelig overkommelige i pris. Du vil endda få en prisgaranti – afhængig af mængden, vil du ikke finde et bedre tilbud derude. Det er fordi vi ved, hvor vigtigt det er for virksomheder at gøre et stort nummer, men uden at sprænge bankkontoen.

Når du vælger Fill n’ Away betyder det, at uanset hvor du er i Storbritannien, vil vi forsyne dig med engros ballonsæt, som er klar til brug øjeblikkeligt. Hver sæt kommer komplet med 30 eller 50 9” balloner, helium gascylinder og bånd, der er egnede til reklame for enhver form for firma, service eller produkt. Du vil endda have muligheden for at modtage sættene i bokse som er mærket med dit firma.

Vi har forsynet firmaer med
gasbeholdere i mere end 20 år, og der er en årsag til dette: vi leverer de rette produkter til de rette personer lige med
det samme.

Bring nogle farver til dit firma med
Fill n’ Away’s helium ballonsæt.

For yderligere information,
kontakt os
i dag.