Genopfyldelige heliumtanke & cylindere - et alternativ

Adams Gas har været etableret med gashandel i mere end 20 år, og forsynet engroshandlende og detailkunder, og er i stand til at leve op til enhver af dine genopfyldelige heliumtank og gascylinderkrav. Vi er den ORIGINALE LEJEFRIE leverandør.

Vores genopfyldelige heliumtanke, cylindere og ballonsæt er enormt succesfulde som et alternativ til den bortskaffelige cylinder. De fleste af vores forhandlere fører begge muligheder, hvilket giver større valgmuligheder for slutbrugeren.

Den 2 L genopfyldelige heliumcylinder er en god tilføjelse til udvalget af lejefrie, genopfyldelige heliumtanke, som er tilgængelige på lige fod med 9,4 L og 20 L størrelserne. 2 L cylinderen kan fylde 50 9” latexballoner. 9,4 L kan fylde 150 og 20 L genopfyldelige heliumtanke kan fylde 400 10” latexballoner.

Hovedformålet for salgssteder er, at være i stand til at tilbyde et alternativ til den bortskaffelige flaske, hvorved forhandlere kan tilbyde den genopfyldelige heliumtank eller cylindermulighed til kunder der ikke har behov for de større 9 eller 20 liters størrelser. Refunderlige depositum vil blive krævet på normal vis, men den lejefrie gasmulighed bibeholdes stadig.

Vi kan også levere regulatorer for de genopfyldelige heliumcylindere.

UK forhandlere kan også blive forsynet med en POS kassebakke, som vil fremvise en 2 L flaske og dine egne reklamebrochurer.

For yderligere information eller eventuelle forespørgsler, tag venligst kontakt med os i dag.